понеделник, 11 март 2013 г.

Как да си посрещнем гостите /или личен кетеринг/

 Микс от салатки.Без значение дали ги правя за някой кетеринг или имам гости,обичам богатото посрещане - много салати и мезенца за дълъг аперитив.Добрата компания е задължителна.



Плато сирена,задължително гарнирано  с  ядки
и плодове  за ценителите  на качественото  бяло вино.
 Краставички ,  краставички и още  краставички......



 Хубавата рибка , качествено приготвена
е добър избор за предястие.







          За хубавата трапеза от важно значение   е и декорациятя , както и украсяването на гозбите.













Ето виден пример за това.......
                или  това........


Дори и от остатъците от приготовляването  може да се измисли нещо оригинално.






               Интересува ли Ви кое как се прави?